Combi-Stoomovens

Stoomoven Wolf

Lekker bakken en braden met het vertrouwen van een luxe ingebouwde stoomoven van Wolf. 

Een Wolf stoomoven biedt je constante temperaturen, werken met convectie en stoom, en je mag vertrouwen op een intuïtieve bediening. Met een Wolf stoomoven wordt echt élke maaltijd bijzonder!

Keuken ideeën Wolf ovens

De keuken wordt ook wel het kloppend hart van het huis genoemd. Door de jaren heen is de keuken veranderd van een plek waar eten werd bereid in dé ontmoetingsplek voor het hele gezin. 

Een groot gedeelte van onze vrij tijd brengen we er door. Denk aan een aangenaam ontbijt met het gezin, een borrel avondje met vrienden of een overheerlijk familiediner of diner voor twee. 

En daarom is het van groot belang dat de keuken bij jou én je woning past. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden, in opstelling, kleur of de stijl van je keuken. Waar kies je voor?

Wij begrijpen heel goed dat de keuze voor een keuken erg lastig is en daarom voorzien wij je graag van leuke keuken ideeën, die passen bij jouw wensen. 

Kom gerust langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze dealers.

Laat je inspireren

Inbouwoven Wolf

De inbouw stoomoven van Wolf is verkrijgbaar in zwart en roestvrij staal. De stoomovens uit de M-serie zijn verkrijgbaar in drie nieuwe distincte stijlen, je kiest de uitstraling die het beste bij jouw keukenontwerp past. 

De nieuwe stijlen zijn super-minimalistisch Modern, klassiek en flexibel Transitioneel en stoer Professioneel. De M-serie inbouwovens van Wolf, is de mooist vormgegeven en best uitgeruste oven ooit. En door de prachtige uitstraling past deze oven in iedere keukenstijl, dus ook in die van jou. 

Een inbouw stoomoven van Wolf kan uitstekend gecombineerd worden met ander Wolf apparatuur, zoals een gaskookplaat of fornuis. En tevens komen de handgrepen overeen met de wijnbewaarkasten en koelapparatuur van Sub-Zero.

High end M-serie ovens

Onze compleet vernieuwde high end M-serie ovens maken gebruik van het Dual VertiCross hetelucht systeem. Een uniek systeem dat meer consistentere resultaten biedt. De high end oven heeft twee cylindervormige ventilatoren en verwarmingselementen in een nieuwe configuratie, waarmee uniforme hitte en luchtstroming door de gehele ovenruimte wordt gerealiseerd.

Tevens verbeteren de ventilatoren het bakken op meerdere ovenrekken tegelijk, perfect voor het bakken van bijvoorbeeld meerdere partijen koekjes. Het gebruik van deze ventilatoren levert ook veel tijd op, want dit nieuwe heteluchtsysteem vermindert de opwarmtijd aanzienlijk.

De plaatsing van de hetelucht fans in de hoeken achterin de ovenruimte maakt dat de achterwand een kromming naar achteren kan hebben. Dát levert meer bruikbare ruimte op in de oven. 

Kortom, een oven voor de echte kookliefhebber!

ONze collectie combi-stoomovens

ICBCSO24TE/S/TH Combi-stoomoven E-Serie Transitional
ICBCSO30TE/S/TH Combi-stoomoven E-Serie Transitional
ICBCSO30PE/S/PH Combi-stoomoven E-Serie Professional
ICBCSO30TM/S/TH Combi-stoomoven M-Serie Transitional
ICBSO30PM/S/PH Combi-stoomoven E-Serie Transitional
ICBCSO30CM/B/TH Combi-stoomoven Contemporary
ICBCSO30CM/B Combi-stoomoven M-Serie Contemporary Zwart Glas
ICBCSO30CM/S Combi-stoomoven M-Serie Contemporary RVS
Bekijk onze ovens bij een dealer in de buurt