Dual Fuel fornuizen

Wolf fornuis

Een heerlijk 4-gangen diner bereiden voor familie of vrienden. Of gewoon een eitje bakken? Veel mensen maken dagelijks gebruik van het gasfornuis en daarom is het van groot belang dat deze aansluit op uw persoonlijke voorkeuren.

Met een Wolf fornuis profiteert u van hoogwaardige kwaliteit en uiterst veel gebruikscomfort, dankzij jarenlang technisch vakmanschap. Thuiskoks genieten van de kracht en fijnheid van professioneel keukenapparatuur, wetende dat ze met een Wolf fornuis altijd de gerechten kunnen maken die ze in gedachten hebben.

Keuken ideeën Wolf gasfornuis

Het fornuis: een echte sfeerbepaler in uw keuken, die veel functionaliteit biedt in een compacte, vaak niet al te grote ruimte. 

Met een goed fornuis kunt u op verschillende manieren de lekkerste maaltijden bereiden voor een diner met vrienden of familie. Welke mogelijkheden voor een bijpassende oven vindt u bijvoorbeeld wenselijk? 

Een fornuis moet passen bij uw wensen, de stijl van uw keuken, maar ook tot zijn recht komen in uw keuken. Het oog wil namelijk ook wat.

En daarom adviseren wij u graag welk model het beste aansluit op uw wensen én uw keuken! Maak een afspraak met onze dealers en laat u inspireren door de prachtige collectie fornuizen van Wolf.

Laat u inspireren

DE VOORDELEN VAN WOLF DESIGN FORNUIZEN

Snel verwarmen en
meteen koken!
Dubbele controle
Jarenlange betrouwbaarheid

De convectieovens van Wolf zorgen door de ventilatoren dat warmte op de juiste manier door de oven circuleert, waardoor elke plek in de oven voorzien is van dezelfde temperatuur. Dit maakt gelijkmatig en consistent koken mogelijk.

De Wolf design fornuizen hebben enorm sterke branders. Hierdoor kunt u vlees heerlijk laten sudderen, maar ook wokken op hoge temperaturen. De branders zijn in te stellen van 0,2 kW naar 4,5 kW. Kiest u voor een infrarood grill of bakplaat? Wolf heeft het allemaal!

Het luxe keukenapparatuur van Wolf ondergaat strenge tests, waardoor langdurig gebruik ervan wordt gewaarborgd.

HIGH END GASFORNUIZEN VAN WOLF

Wolf fornuizen zijn gemaakt van roestvrijstaal en passen bij elk keukenontwerp. Grillen, wokken, koken op gas? Het kan allemaal! De Wolf fornuizen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Welk type past bij uw wensen en keuken?

fornuis wolf enkele brander
ICBDF366 Dual Fuel Fornuis
ICBDF606CG Dual Fuel Fornuis
Fornuis 76 cm

Vier dubbel gestapelde, verzegelde branders gecombineerd met een elektrische dubbele convectie oven.

Fornuis 91 cm

Zes dubbel gestapelde, verzegelde branders boven en onder een dubbele elektrische convectie oven.

Fornuis 122 cm

Een unieke combinatie van een enkele of dubbele bakplaat, maximaal zes dubbel gestapelde, verzegelde branders en maar liefst dubbele convectie ovens.

Fornuis 152 cm

Zes dubbel gestapelde, verzegelde branders en twee elektrische ovens met dubbele convectie.

Koken op gas met de luxe fornuizen van Wolf

Vindt u het heerlijk om urenlang in de keuken te kokkerellen om verschillende gerechten uit te proberen? Als echte kookliefhebber zult u weten dat het koken op professioneel keukenapparatuur bijdraagt aan het bereiden van de meest bijzondere gerechten.

Met de luxe fornuizen van Wolf kunt u maaltijden bereiden op gas. En dat alles zo compact, dat u bij wijze van spreken de kleinste ruimte in uw woningen kunt omtoveren tot kookwereld op maat.

Precisie bij zowel hoge als lage temperaturen. Een luxe fornuis van Wolf beschikt over dubbel gestapelde en verzegelde branders aan de bovenzijde van het fornuis. En vergeet niet de enorme kracht van de gasoven(s) eronder. 

Kortom, een droom voor elke kookliefhebber. Een Wolf gasfornuis is verkrijgbaar in een breedte van 76 cm, 91 cm, 122 cm en 152 cm.

Onze collectie Dual Fuel fornuizen
Bekijk onze fornuizen bij een dealer in de buurt