Dual Fuel fornuizen

Wolf fornuis

Een heerlijk 4-gangen diner bereiden voor familie of vrienden. Of gewoon een eitje bakken? Veel mensen maken dagelijks gebruik van het gasfornuis en daarom is het van groot belang dat deze aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren.

Met een Wolf fornuis profiteer je van hoogwaardige kwaliteit en uiterst veel gebruikscomfort, dankzij jarenlang technisch vakmanschap. Thuiskoks genieten van de kracht en fijnheid van professioneel keukenapparatuur, wetende dat ze met een Wolf fornuis altijd de gerechten kunnen maken die ze in gedachten hebben.

Keuken ideeën Wolf gasfornuis

Het fornuis: een echte sfeerbepaler in de keuken, die veel functionaliteit biedt in een compacte, vaak niet al te grote ruimte. 

Met een goed fornuis kun je op verschillende manieren de lekkerste maaltijden bereiden voor een diner met vrienden of familie. Welke mogelijkheden voor een bijpassende oven vind je bijvoorbeeld wenselijk? 

Een fornuis moet passen bij je wensen, de stijl van je keuken, maar ook tot zijn recht komen in je keuken. Het oog wil namelijk ook wat.

En daarom adviseren wij je graag welk model het beste aansluit op je wensen én je keuken! Maak een afspraak met onze dealers en laat je inspireren door de prachtige collectie fornuizen van Wolf.

Laat je inspireren

DE VOORDELEN VAN WOLF DESIGN FORNUIZEN

Snel verwarmen en
meteen koken!
Dubbele controle
Jarenlange betrouwbaarheid

De convectieovens van Wolf zorgen door de ventilatoren dat warmte op de juiste manier door de oven circuleert, waardoor elke plek in de oven voorzien is van dezelfde temperatuur. Dit maakt gelijkmatig en consistent koken mogelijk.

De Wolf design fornuizen hebben enorm sterke branders. Hierdoor kun je vlees heerlijk laten sudderen, maar ook wokken op hoge temperaturen. De branders zijn in te stellen van 0,2 kW naar 4,5 kW. Kies je voor een infrarood grill of bakplaat? Wolf heeft het allemaal!

Het luxe keukenapparatuur van Wolf ondergaat strenge tests, waardoor langdurig gebruik ervan wordt gewaarborgd.

HIGH END GASFORNUIZEN VAN WOLF

Wolf fornuizen zijn gemaakt van roestvrijstaal en passen bij elk keukenontwerp. Grillen, wokken, koken op gas? Het kan allemaal! De Wolf fornuizen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Welk type past bij jouw wensen en keuken?

fornuis wolf enkele brander
ICBDF366 Dual Fuel Fornuis
ICBDF606CG Dual Fuel Fornuis
Fornuis 76 cm

Vier dubbel gestapelde, verzegelde branders gecombineerd met een elektrische dubbele convectie oven.

Fornuis 91 cm

Zes dubbel gestapelde, verzegelde branders boven en onder een dubbele elektrische convectie oven.

Fornuis 122 cm

Een unieke combinatie van een enkele of dubbele bakplaat, maximaal zes dubbel gestapelde, verzegelde branders en maar liefst dubbele convectie ovens.

Fornuis 152 cm

Zes dubbel gestapelde, verzegelde branders en twee elektrische ovens met dubbele convectie.

Koken op gas met de luxe fornuizen van Wolf

Vind je het heerlijk om urenlang in de keuken te kokkerellen om verschillende gerechten uit te proberen? Als echte kookliefhebber zul je weten dat het koken op professioneel keukenapparatuur bijdraagt aan het bereiden van de meest bijzondere gerechten.

Met de luxe fornuizen van Wolf kun je maaltijden bereiden op gas. En dat alles zo compact, dat je bij wijze van spreken de kleinste ruimte in je woning kunt omtoveren tot kookwereld op maat.

Precisie bij zowel hoge als lage temperaturen. Een luxe fornuis van Wolf beschikt over dubbel gestapelde en verzegelde branders aan de bovenzijde van het fornuis. En vergeet niet de enorme kracht van de gasoven(s) eronder. 

Kortom, een droom voor elke kookliefhebber. Een Wolf gasfornuis is verkrijgbaar in een breedte van 76 cm, 91 cm, 122 cm en 152 cm.

Onze collectie Dual Fuel fornuizen
Bekijk onze fornuizen bij een dealer in de buurt