DE WERELD VAN

Een geschiedenis van kwaliteit en innovatie

De oprichter van het merk Sub-Zero, Westye F. Bakke, was een wereldpionier in het bewaren van voedsel op ultralage temperaturen. Als talentvolle technicus in de jaren veertig van de twintigste eeuw had hij een persoonlijk motief om een betrouwbaar, uitstekend werkend koelapparaat te ontwikkelen: hij had dit nodig om insuline in op te slaan voor zijn zoon, die aan diabetes leed. De innovaties van Westye veranderden de manier waarop voedsel werd bewaard voorgoed. Maar dat niet alleen: dankzij zijn introductie van de inbouwkoelkast – in die tijd een revolutionair nieuw idee – had Westye ook grote impact op het design van keukens.

Voor het begin van reputatie van Wolf als hét merk voor nauwkeurige, bijzonder duurzame kookapparatuur moeten we zelfs nog verder terug in de tijd. Wolf heeft al meer dan tachtig jaar expertise in het vervaardigen van apparatuur voor commerciële keukens.

In 2000 is Wolf overgenomen door Sub-Zero. Geleid door Westye’s kleinzoon blijft het een familiebedrijf, dat de toewijding aan superieur design en superieure performance nog net zo persoonlijk opvat als bij de start.


Kwaliteit zonder compromissen

Wat de merken Sub-Zero en Wolf verenigt, is hun missie:
keukenapparatuur bouwen die je maaltijden beter en je keuken mooier maken.

- De materialen in onze producten zijn van premium kwaliteit
- De technologie in onze producten is ultramodern
- Ons vakmanschap is van een kaliber dat past bij ’s werelds mooiste woningen
- Wij testen producten in ons lab onder extreme condities om een levensduur van tenminste twintig jaar te kunnen garanderen


MEER OVER ONZE HISTORIE