WOLF FORNUIZEN

FORNUIZEN VAN PROFESSIONELE KOMAF.FORNUIZEN VAN PROFESSIONELE KOMAF.FORNUIZEN VAN PROFESSIONELE KOMAF.FORNUIZEN VAN PROFESSIONELE KOMAF.FORNUIZEN VAN PROFESSIONELE KOMAF.FORNUIZEN VAN PROFESSIONELE KOMAF.FORNUIZEN VAN PROFESSIONELE KOMAF.FORNUIZEN VAN PROFESSIONELE KOMAF.

Een nieuwe kookervaring

Een heerlijk viergangendiner bereiden voor familie of vrienden. Een nieuw recept uitproberen. Of een eitje koken bij je ontbijt. Zoveel mensen, zoveel manieren om een fornuis te gebruiken. Kies daarom een fornuis dat aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren.

Onze fornuizen zijn favoriet onder thuiskoks. Niet alleen vanwege een overvloed aan maten en functies en een superieure performance, maar ook vanwege het onmiskenbare, tijdloze Wolf-design.

Neusje van de zalm

Onze fornuizen worden niet alleen gebruikt in particuliere woningen, maar ook door de beste chef-koks ter wereld. Al decennialang. Geniet met een Wolf fornuis in jouw eigen keuken van de kracht en mogelijkheden van professionele keukenapparatuur.

Dual fuel fornuizen

Het beste van twee werelden: dat is het dual fuel fornuis. Boven bevindt zich een gaskookplaat in al zijn glorie, met de kracht en controle van tweelaags afgedichte branders, al dan niet aangevuld met een grill- en teppanyakiplaat. Onder de kookplaat bevinden zich een of twee elektrische ovens.

BEKIJK DUAL FUEL

Inductiefornuizen

Onze inductiefornuizen hebben een elektrische oven en aan de bovenkant een inductiekookplaat.

BEKIJK INDUCTIE

Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten