Gaskookplaten
van Wolf

Stijlvol koken met maximale controle

Het klinkt voor de hand liggend, maar voor koken en bakken geldt: temperatuur is key. Een gaskookplaat biedt vrijwel onbegrensde mogelijkheden om de warmtetoevoer heel precies in te stellen.

Volledige controle

Van een ultralage vlam – ideaal voor smelten – tot een verschroeiende 5.3 kW. De tweelaags afgedichte branders combineren pure kracht met genuanceerde controle.

Gemakkelijk te reinigen

De gietijzeren branders zijn voorzien van een porseleinen coating. Daardoor zijn ze snel en makkelijk schoon te maken.

Slim en veilig

Mocht het vuur uitgaan, bijvoorbeeld doordat de vlam uitwaait, dan merkt de kookplaat dit op en zorgt hij voor een automatische herontsteking.

Prachtig design

Onze gaskookplaten zijn verkrijgbaar in de stijlen Professional en Transitional. Zo vind je altijd de stijl die bij jouw keuken past.

Koken met klasse

Een snelle lunch of een uitgebreid diner. Of je nu voor het iconische Professional-design kiest of voor het stijlvolle Transitional-ontwerp, een gaskookplaat van Wolf nodigt uit om iets lekkers te maken. Op ieder moment van de dag.

BEKIJK SERIE

Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.