Onze showroom

Eten en drinken doen we elke dag, keukenapparatuur uitzoeken niet. Daar komt heel wat bij kijken. Bij Alluance maken we van deze zoektocht een feest!

Echt kennismaken met de merken van Alluance kan het beste in onze adembenemende showroom. Ervaar de innovatieve koelapparatuur van Sub-Zero en de klassieke kookapparatuur van Wolf met eigen ogen en raak overtuigd van het gebruiksgemak van deze Amerikaanse topmerken.

bezoek onze Sub-Zero wolf showroom

Onze showroom in Genemuiden, met een adembenemend uitzicht op het Zwarte water, heeft veel weg van een galerie. In deze stijlvolle ambiance ontvangen we je met een volledige persoonlijk live-cooking driegangenmenu. Onze chef-kok bereidt een smakelijke maaltijd met de apparatuur waarin je geïnteresseerd bent. Ondertussen kun je in alle rust door de showroom dwalen, pareltjes ontdekken en inspiratie opdoen. Op het grote scherm tonen wij een concept-ontwerp, zodat je je helemaal in jouw droomkeuken waant.

Let op
: de showroom is enkel te bezoeken op afspraak. Tijdens de onderstaande openingstijden ben je welkom in onze showroom. Maak snel een afspraak en laat je inspireren!

Openingstijden
Maandag             08:30 – 17:00
Dinsdag               08:30 – 17:00
Woensdag           08:30 – 17:00
Donderdag          08:30 – 17:00
Vrijdag                 08:30 – 17:00
Zaterdag             Gesloten
Zondag                Gesloten

showroomimpressie

Laat je inspireren door onze adembenemende showroom!

Sub-Zero Wolf - Showroom Alluance
Sub-Zero Wolf - Alluance Showroom
Sub-Zero Wolf - Alluance Showroom
Sub-Zero Wolf - Alluance Showroom
Sub-Zero Wolf - Alluance Showroom
Meer inspiratie? Vraag ons magazine aan!
Meer weten?