SUB-ZERO OUTDOOR KOELAPPARATUUR

BUITEN SMAAKT ALLES LEKKERDER.BUITEN SMAAKT ALLES LEKKERDER.BUITEN SMAAKT ALLES LEKKERDER.BUITEN SMAAKT ALLES LEKKERDER.BUITEN SMAAKT ALLES LEKKERDER.BUITEN SMAAKT ALLES LEKKERDER.BUITEN SMAAKT ALLES LEKKERDER.BUITEN SMAAKT ALLES LEKKERDER.

Outdoor genieten met
het gemak van binnen

Een aperitiefje in de zon. In de tuin of op het terras genieten van een mooi stuk vlees met een knapperige salade. Buiten smaakt alles lekkerder. Vooral als het op de juiste temperatuur is. Met de outdoor onderbouwkoelkastlades van Sub-Zero heb je vers voedsel, koude drankjes en andere benodigdheden altijd binnen handbereik. Zo wordt je tuin, terras of balkon echt een paradijs.

Buiten koken, buiten koelen

Buiten koken is een bijzondere buitenbeleving. Met een outdoor koelkast hoef je tijdens het koken niet steeds heen en weer naar binnen. De Sub-Zero koellades zorgen ervoor dat je vlees, vis en groenten heerlijk koel en vers blijven. Daarbij is het design van deze outdoor koelkast ook nog eens een lust voor het oog.

 

Onze collectie
Sub-Zero Outdoor koellades

Keep it cool

Legendarisch ontwerp, innovatieve technologie

Een voedselbewaarsysteem van Sub-Zero is veel meer dan een koelkast. Het is een ode aan heerlijk vers voedsel en een sieraad in elke binnen- of outdoorkeuken.


LUCHTZUIVERING GEBASEERD OP NASA-TECHNOLOGIE
Tijdens het rijpingsproces van groenten en fruit komt ethyleengas vrij. Dit gas is verantwoordelijk voor het proces van rijpen en bederven. Het luchtzuiveringssysteem van Sub-Zero onttrekt het ethyleengas aan de lucht. Daardoor blijft voedsel langer vers en wordt voedselverspilling tegengegaan. Naast ethyleengas verwijdert het systeem ook geurtjes, bacteriën, schimmels en virussen.


OPTIMALE LUCHTVOCHTIGHEID

De microprocessor van Sub-Zero regelt de interne temperatuur tot op één graad nauwkeurig van de ingestelde temperatuur.


NAUWKEURIGE TEMPERATUURREGELING

De microprocessor van Sub-Zero regelt de interne temperatuur tot op één graad nauwkeurig van de ingestelde temperatuur.


MODULAIR DESIGN

Ontwerp een voedselbewaaroplossing op maat. De flexibele, modulaire units van Sub-Zero passen naadloos in iedere ruimte en elk interieur.


RIGOUREUS TESTEN

De producten van Sub-Zero zijn gebouwd en getest op een levensduur
van tenminste twintig jaar.

Ontworpen voor levensgenieters
Ontworpen voor levensgenieters