Outdoor Koelapparatuur

Sub-Zero ontwikkelde als eerste fabrikant koelkasten die geïntegreerd konden worden in ‘s werelds mooiste keukenontwerpen. Het merk kenmerkt zich door het iconische ontwerp. Kies de authentieke roestvrijstalen uitstraling of een volledig geïntegreerd model. Hoe dan ook, je zult genieten van ongeëvenaarde voedselconservering. Nu functioneler en stijlvoller dan ooit met heldere LED-verlichting.

OUTDOOR KOELAPPARATUUR

Conservering is meer dan alleen voedsel koel bewaren. Sub-Zero draagt zorg voor het optimaal conserveren van voedsel en realiseert dit door middel van Sub-Zero’s unieke technische oplossingen namelijk: temperatuurregeling, gewenste luchtvochtigheid en gezuiverde lucht.
1.Temperatuurregeling
De microprocessor van Sub-Zero reguleert de interne temperatuur tot op één graad nauwkeurig van de ingestelde temperatuur.
2. Gewenste luchtvochtigheid
Om smaak te behouden, heeft vers voedsel koele, vochtige lucht nodig en bevroren voedsel ijskoude, droge lucht. Het Dual-Refrigeration systeem van Sub-Zero beschikt over twee afzonderlijke systemen die zorg dragen voor optimale conservering van zowel vers- als bevroren voedsel.
3. Air Purification
Groenten en fruit dat rijpt stoot ethyleen gas uit, een natuurlijk proces wat zorgt voor versnelde verderving. Het Air purificationsysteem van Sub-Zero, geïnspireerd door de technologie van NASA, reinigt elke 20 minuten de lucht van ethyleen, samen met geur veroorzakende bacteriën, schimmels en virussen.

ALLE MODELLEN

ICBID-24RO Koellades

ICBID-24RO Koellades

Bekijk alle modellen bij een dealer
bij jou in de buurt