Sub-Zero Classic

Technologie ontmoet design

De Sub-Zero Classic verbindt een klassiek design met ruim zes decennia van ontwikkelingen in het bewaren van voedsel. De nieuwste generatie Classics bereikt met haar niveau van verfijning – zowel van binnen als aan de buitenzijde - nieuwe hoogten.

Overduidelijk een Sub-Zero

Een Classic herken je aan het iconische rooster, de discreet geplaatste scharnieren en een topcompressor. Voor de afwerking biedt Sub-Zero twee verschillende mogelijkheden: roestvrij staal of een overlay. Het overlay-ontwerp combineert een kast op maat met de hardware van jouw keuze.

Aangepast aan jouw wensen

De apparatuur van Sub-Zero is verkrijgbaar in verschillende maten. Maak met een Franse deur optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Kies voor een externe of ingebouwde ijsdispenser of zelfs voor een ingebouwde waterdispenser. Er zijn eindeloos veel manieren om je keuken te verrijken met Sub-Zero. Het design van de Classic-serie harmonieert perfect met de kookapparatuur van Wolf. Wie had ooit kunnen bedenken dat koelkasten zo flexibel kunnen zijn?

Bewaar wat van waarde is

Legendarisch ontwerp, innovatieve technologie

Een voedselbewaarsysteem van Sub-Zero is veel meer dan een koelkast. Het is een ode aan heerlijk vers voedsel en een sieraad in elke keuken.


LUCHTZUIVERING GEBASEERD OP NASA-TECHNOLOGIE
Tijdens het rijpingsproces van groenten en fruit komt ethyleengas vrij. Dit gas is verantwoordelijk voor het proces van rijpen en bederven. Het luchtzuiveringssysteem van Sub-Zero onttrekt het ethyleengas aan de lucht. Daardoor blijft voedsel langer vers en wordt voedselverspilling tegengegaan. Naast ethyleengas verwijdert het systeem ook geurtjes, bacteriën, schimmels en virussen.


OPTIMALE LUCHTVOCHTIGHEID

Vers voedsel heeft koele, vochtige lucht nodig, voor bevroren voedsel is ijskoude, droge lucht het beste. De koelapparatuur van Sub-Zero is daarom voorzien van twee volledig gescheiden systemen. Dit zorgt ervoor dat de smaak behouden blijft en het voedsel langer vers blijft.


NAUWKEURIGE TEMPERATUURREGELING

De microprocessor van Sub-Zero regelt de interne temperatuur tot op één graad nauwkeurig van de ingestelde temperatuur.


MODULAIR DESIGN

Ontwerp een voedselbewaaroplossing op maat. De flexibele, modulaire units van Sub-Zero passen naadloos in iedere ruimte en elk interieur.


RIGOUREUS TESTEN

De producten van Sub-Zero zijn gebouwd en getest op een levensduur
van tenminste twintig jaar.

Wat wordt jouw
nieuwe Sub-Zero?


Onze Designer-collectie

Een strak ontwerp dat naadloos
in het interieur past.

DESIGNER COLLECTIE

Onze Professional-collectie

Gedurfd design en een ongeëvenaarde
performance.

PROFESSIONAL COLLECTIE

Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.