Wolf warmhoudlade

Laatkomers geen probleem

Je hebt alle gerechten klaar, maar de gasten zijn nog niet gearriveerd. Of door werk, school, sport en andere activiteiten lukt het niet om samen te dineren. In zulke situaties is een warmhoudlade een uitkomst. De gerechten blijven er urenlang warm in, terwijl kleur, smaak en kwaliteit behouden blijven. Je hebt de keuze uit een strak roestvrijstalen front of een front dat aansluit bij de overige keukenkasten.

Veelzijdig

De Wolf warmhoudlade is een verrassend veelzijdig keukenhulpmiddel. Met een superieure lucht- en temperatuurregeling zorgt hij er niet alleen voor dat iedereen een maaltijd op de juiste temperatuur heeft, maar kan hij ook borden, kopjes en zelfs handdoeken verwarmen.

Outside the box, buiten de keuken

De mogelijkheden van de Wolf warmhoudlade reiken verder dan alleen de keuken. Wat dacht je van luxe verwarmde handdoeken in je slaap- of badkamer? Of een warmhoudlade in je buitenkeuken? Met onze in- en outdoormodellen ben je voorzien van alle gemakken, waar en wanneer je maar wilt.

Bekijk onze
warmhoudlade

Koken is liefde

Wolf herdefinieert verwachtingen

Tafelen met vrienden. Een traditioneel familierecept serveren.
Genieten van gerechten waarin de smaak, geur en kleur perfect tot hun recht komen. Koken is liefde. Wolf geeft je het zelfvertrouwen om met heerlijke gerechten onvergetelijke herinneringen te creëren.

Met Wolf kun je ‘overheerlijk’ voorspellen

Wolf heeft tachtig jaar ervaring met professioneel keuken vertaald naar
gecontroleerd koken. Perfecte resultaten gegarandeerd.

Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
DE AANGENAME SENSATIE VAN WARMTE.DE AANGENAME SENSATIE VAN WARMTE.DE AANGENAME SENSATIE VAN WARMTE.DE AANGENAME SENSATIE VAN WARMTE.DE AANGENAME SENSATIE VAN WARMTE.DE AANGENAME SENSATIE VAN WARMTE.DE AANGENAME SENSATIE VAN WARMTE.DE AANGENAME SENSATIE VAN WARMTE.