Wolf vacumeerlade

Breng nieuwe culinaire
mogelijkheden binnen handbereik

Vacumeren is leuk en handig. Je kunt de vacumeertechniek gebruiken voor het stoomkoken of sous-vide koken van de heerlijkste gerechten. Bovendien kun je luchtdicht verpakte producten veel langer bewaren, zonder in te leveren op kwaliteit.

Voor elke keuken

Het paneel van de Wolf vacumeerlade is verkrijgbaar in twee varianten: roestvrij staal en zwart glas, en in twee breedtes: 60 en 76 cm. Ook is het mogelijk om de lade te voorzien van een paneel dat aansluit bij je keukenkasten.

Wijnbewaartip

Heb je een glas wijn genomen en vraag je je af hoe je de rest van de wijn kunt bewaren? Hersluit de fles met de bijgeleverde wijnstopper. Zo blijft de wijn perfect op smaak tot aan het volgende glas.

Koken is liefde

Wolf herdefinieert verwachtingen

Tafelen met vrienden. Een traditioneel familierecept serveren. Genieten van gerechten waarin de smaak, geur en kleur perfect tot hun recht komen. Koken is liefde. Wolf geeft je het zelfvertrouwen om met heerlijke gerechten onvergetelijke herinneringen te creëren.

Met Wolf kun je ‘overheerlijk’ voorspellen

Wolf heeft tachtig jaar ervaring met professioneel keuken vertaald naar gecontroleerd koken. Perfecte resultaten gegarandeerd.

Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
METGEZEL VAN ONSCHATBARE WAARDE.METGEZEL VAN ONSCHATBARE WAARDE.METGEZEL VAN ONSCHATBARE WAARDE.METGEZEL VAN ONSCHATBARE WAARDE.METGEZEL VAN ONSCHATBARE WAARDE.METGEZEL VAN ONSCHATBARE WAARDE.METGEZEL VAN ONSCHATBARE WAARDE.METGEZEL VAN ONSCHATBARE WAARDE.