WOLF KOOKPLATEN

DE PERFECTE LOOK BIJ JOU SMAAK - DE PERFECTE LOOK BIJ JOU SMAAK - DE PERFECTE LOOK BIJ JOU SMAAK - DE PERFECTE LOOK BIJ JOU SMAAK - DE PERFECTE LOOK BIJ JOU SMAAK - DE PERFECTE LOOK BIJ JOU SMAAK - DE PERFECTE LOOK BIJ JOU SMAAK - DE PERFECTE LOOK BIJ JOU SMAAK -

Gecontroleerd koken is koken met plezier

Inductie: snel, nauwkeurig en veilig

Snel, nauwkeurig en veilig. Het geheim van deze inductie is: magnetisme. De elektromagnetische elementen zorgen voor onmiddellijke verhitting van potten en pannen, met een evenwichtige warmteverdeling. Zodra je een element uitzet of de pan verwijdert, stopt de opwekking van hitte. Omdat het kookoppervlak relatief koel blijft, is koken op inductie bijzonder veilig. Onze kookplaten zijn verkrijgbaar in drie maten en twee verschillende stijlen: Contemporary en Transitional. Hierdoor passen ze in vrijwel elk keukeninterieur en harmoniëren ze perfect met de Wolf kookmodules.

BEKIJK INDUCTIE

Gas: volledige controle over de warmtetoevoer

Ga voor de stijl die jou aanspreekt. Je hebt keus uit rode knoppen met de iconische Wolf-uitstraling, knoppen van geborsteld staal of zwarte knoppen op een glazen bedieningspaneel. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, de tweelaags afgedichte branders geven jou een vrijwel onbegrensde controle over de temperatuur. Daarbij zijn ze ook nog eens gemakkelijk schoon te maken.

BEKIJK GAS

Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten