Inductiekookplaten van Wolf

Maak van koken een feest

Koken op inductie is populair en dat is geen wonder, want het is veilig, efficiënt, energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en goedkoper dan koken op gas. De inductiekookplaten van Wolf hebben alle voordelen van inductie, leveren ongeëvenaarde kookprestaties en zijn een sieraad in de keuken.

Magisch? Nee, magnetisch

Inductie komt van het Latijnse inductio (heenleiden). In de inductiekookplaat zitten elektrische spoelen, die onder de pan een magnetisch veld genereren. De bodem van de pan zet de elektrische spanning die hierdoor ontstaat om in hitte. Zo wordt de pan zelf het hitte-element. Dat is niet alleen krachtig en energie-efficiënt, maar ook snel: de temperatuur past zich snel aan wanneer je een andere temperatuur instelt.

Veilig

Koken op inductie is verreweg de veiligste manier van koken. Anders dan bij koken op gas is er bij inductie geen sprake van open vuur of kans op gaslekken. En waar bij elektrische keramische kookplaten ook de kookplaat heet wordt, blijft deze bij inductiekookplaten relatief koel.

Jouw eigen stijl

Onze inductiekookplaten zijn verkrijgbaar in de stijlen Contemporary en Transitional. Zo vind je altijd de stijl die bij jouw keuken past.

In drie verschillende maten

Kies uit drie verschillende breedtematen:
60 cm, 76 cm en 91 cm.

Waarom een Wolf inductiekookplaat?

Betere controle, betere maaltijden

Onze inductiekookplaten zijn technologische hoogstandjes. De bediening van het indrukwekkende bereik ervan is daarentegen verbluffend eenvoudig. Met één aanraking stel je een element in op zijn hoogste of laagste instelling.

Stijlvolle vormgeving

Het oog wil ook wat. De Wolf inductiekookplaten zijn een sieraad in de keuken. Creëer samen met de Wolf kookmodules een kookomgeving op maat.

Rigoureus testen

Net als alle producten van Wolf zijn ook onze inductiekookplaten gebouwd en getest op een levensduur van tenminste twintig jaar.

Koken is liefde geven

De stijl die bij je past

De keuken is niet alleen de ruimte waarin je kookt,
maar ook de plek in het huis waar goede gesprekken
en waardevolle momenten plaatsvinden.

Onze inductiekookplaten zijn ontworpen om heerlijke maaltijden te kunnen klaarmaken en tegelijk bij te dragen
aan een aangenaam woonvertrek. Kies je voor stijlvol
zwart glas of stoer RVS?

BEKIJK COLLECTIE

Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.