WOLF KOOKMODULES

KOKEN OP JOUW MANIER.KOKEN OP JOUW MANIER.KOKEN OP JOUW MANIER.KOKEN OP JOUW MANIER.KOKEN OP JOUW MANIER.KOKEN OP JOUW MANIER.KOKEN OP JOUW MANIER.KOKEN OP JOUW MANIER.

Stel je eigen kookzone samen

Gas of inductie, teppanyaki, grill, stoom, frituur of wok. Creëer met losse modules een kookzone die exact aansluit bij jouw kookwensen. De performance van de modules is verbluffend en de designs passen perfect bij elkaar. Zes verschillende kookmodules helpen jou om te koken op jouw eigen manier.

Gaskookplaat

Grootse prestaties in een kleine ruimte. De gasmodule is voorzien van dezelfde tweelaags afgedichte branders als de 76 cm en 91 cm kookplaten. Hierdoor beschik je over precisiecontrole, van de kleinste ademzucht tot een vlam van 3.5 kW.

Grillplaat

Het jaar door genieten van grillen! Gebruik de grillplaat voor het bereiden van vlees, vis of groente. Zo zet je in een mum van tijd een vetarme, lekkere maaltijd op tafel. De grillmodule bevat twee elementen van elk 1400 Watt. Hiermee heb je volledige controle over elk van de twee kookzones.

Inductiekookplaat

Ultrasnel en ultranauwkeurig. Met een inductiekookplaat worden voedingsmiddelen onmiddellijk en gelijkmatig verhit, terwijl de kookplaat zelf relatief koel blijft.

Multifunctionele wokmodule

Met de krachtige 8.0 kW brander concentreer je de hitte op precies de juiste plek voor wokken of zeer snel verhitten. Dankzij de verwijderbare centrale ring kun je gemakkelijk switchen tussen een volledig rooster en een wokrooster.

Stoommodule

Met stoomkoken eet je lekker en gezond. De volle smaak van gerechten komt hiermee volledig tot zijn recht, terwijl de voedingsstoffen bewaard blijven. Onze stoommodules beschikken over een uitstekende temperatuurcontrole en kunnen ook worden gebruikt voor sous-vide koken.

Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten