Wolf Gourmet waterkoker

Maak van iedere kop thee een heerlijk relaxmoment. Met de temperatuurcontrole van de Wolf Gourmet waterkoker breng je water snel op precies de juiste temperatuur voor groene, witte, oolong, zwarte of kruidenthee. Ook voor het verwarmen van water voor een warme cacaodrank, pour-over-koffie, instant soep en ontbijtgranen is de nauwkeurig instelbare temperatuur met een bereik van 35° tot 100°C ideaal. De dubbelwandige thermisch roestvrijstalen waterkoker houdt de buitenkant koel, terwijl de interne watertemperatuur op peil blijft. Met de programmeerbare warmhoudfunctie blijft het water zelfs tot een uur lang op temperatuur, zodat je meerdere dranken, gerechten of snacks kunt klaarmaken zonder het water opnieuw te moeten verhitten. De waterkoker is snoerloos. Om hem te vullen of er water uit te schenken, licht je hem eenvoudig van de base.

Snel en gemakkelijk

De Gourmet waterkoker heeft voorgeprogrammeerde temperatuurinstellingen.
Met één druk op de knop kies je een van de meest gebruikte temperaturen voor groene, witte, oolong en zwarte/kruidentheeën (80°C, 82°C, 85°C en 96°C).

Handmatige temperatuurinstelling

Selecteer zelf de ideale temperatuur (tussen 35° tot 100°C) voor verschillende toepassingen, zoals een warme cacaodrank, pour-over-koffie, het activeren van gist en instant ontbijtgranen.

Energiezuinige waterkoker

De Gourmet waterkoker is gemaakt van dubbelwandig thermisch roestvrijstaal. Dit houdt de buitenkant koel, terwijl het water binnenin op temperatuur blijft. Bovendien gaat roestvrijstaal langer mee. De waterkoker heeft een ruime inhoud van 1,5 liter en de waterpeilmarkeringen voorkomen dat je onnodig veel water verwarmt.

Makkelijk schoon te maken

Het verwijderbare deksel bevat een waterfilter, dat losse deeltjes en kalkaanslag verwijdert. Dankzij de brede opening van de waterkoker is deze eenvoudig aan de binnenkant te reinigen.

Warmhoudfunctie

Houd het water tot een uur lang op temperatuur met de warmhoudstand. Hierdoor hoef je de waterkoker minder vaak opnieuw aan te zetten.

Droogkookbeveiliging

De waterkoker schakelt automatisch uit als hij droogkookt, zodat je niet voortdurend het waterniveau in de gaten hoeft te houden.

Snoerloos vullen en serveren

Til de waterkoker van de base voor snoerloos vullen of serveren.

Andere accessoires van Wolf Gourmet

Blender

Met de high-performing Wolf Gourmet blender
worden de meest ingewikkelde recepten kinderspel.

BEKIJK BLENDER

Koffiezetapparaat

Ervaar de intense, superieure smaak,
kleur en aroma’s van koffie volgens Wolf Gourmet.

BEKIJK KOFFIEZETAPPARAAT

Staande mixer

Dit robuuste keukenmaatje maakt koken
en bakken nog leuker en makkelijker.

BEKIJK STAANDE MIXER

Broodrooster

Wat kan zoiets eenvoudigs als een knapperig
geroosterde boterham of bagel met boter bij
je ontbijt toch lekker zijn. Wolf Gourmet
zet een nieuwe standaard in broodroosters.

BEKIJK BROODROOSTER

Ontworpen om
gewone momenten
bijzonder te maken
Ontworpen om
gewone momenten
bijzonder te maken
EEN GOED LEVEN IS EEN HEERLIJK LEVEN -EEN GOED LEVEN IS EEN HEERLIJK LEVEN -EEN GOED LEVEN IS EEN HEERLIJK LEVEN -EEN GOED LEVEN IS EEN HEERLIJK LEVEN -EEN GOED LEVEN IS EEN HEERLIJK LEVEN -EEN GOED LEVEN IS EEN HEERLIJK LEVEN -EEN GOED LEVEN IS EEN HEERLIJK LEVEN -EEN GOED LEVEN IS EEN HEERLIJK LEVEN -