Wolf Combi-Magnetrons

De veelzijdigheid van Wolf combimagnetrons

Het hoogwaardig resultaat dat je verwacht van Wolf – maar dan sneller en kleiner. De veelzijdige combimagnetrons van Wolf combineren convectie met microgolven en grill. Zo kun je meer heerlijke gerechten bereiden in minder tijd. Deze all-in-one oven is beschikbaar in de breedtes 24” en 30”.

Vermogen 900 watt

In de Wolf combimagnetron bereid je complete maaltijden dankzij de krachtige prestaties van jouw favoriete, vooraf ingestelde opties. Daarnaast kun je de combimagnetron natuurlijk ook gebruiken voor eenvoudige taken zoals smelten, ontdooien en popcorn maken.

1500 watt

Geef je gerechten de finishing touch met de zinderende hitte van de twee 750-watt verwarmingselementen.

Waarom een Wolf
combimagnetron?

Veelzijdig en tijdbesparend

Koken, bakken, grillen, smelten, ontdooien. Onze combimagnetrons zijn echte alleskunners. Zo kun je een grote variatie aan gerechten klaarmaken in minder tijd.

Ruimtebesparend

Eén multifunctioneel apparaat in plaats van allerlei verschillende apparaten.
Daarmee bespaar je ruimte.

Stijlvolle vormgeving

Het oog wil ook wat. De Wolf combimagnetron is een sieraad in de keuken en harmonieert perfect met onze inbouwovens en andere inbouwapparatuur.

Rigoureus testen

Net als alle producten van Wolf zijn ook onze combimagnetrons gebouwd en getest op een levensduur van tenminste twintig jaar.

BEKIJK COLLECTIE

Maak het jezelf makkelijker


Heb je niet veel tijd om te koken, maar wil je wel lekker eten? Met kwalitatieve ingrediënten en een goede combimagnetron kun je al snel een smakelijke maaltijd op tafel zetten.

M- en E-serie

Net als bij de Wolf inbouwovens kun je ook bij de combimagnetrons kiezen uit twee verschillende collecties: de M- en de E-serie. Met beide bereik je consistente, voorspelbaar heerlijke resultaten.

Drie verschillende stijlen

In een mooie keuken is het nog leuker om te koken en te bakken. Welk design past het best bij jouw interieur? De Transitional met Tubular handgreep? De Professional met stoer RVS-paneel? Of de Contemporary van stijlvol zwart glas?

Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.