Sub-Zero Professional

Design statement
en culinaire held ineen

Onder designliefhebbers veroorzaakte de introductie van de Professional-collectie de nodige opwinding. Zie de Sub-Zero Professional als een roestvrijstalen ode aan een onovertroffen voedselbewaarniveau.

Versheid boven alles

Verpakt in een ongeëvenaard design maakt Sub-Zero met de Professional-collectie haar filosofie ‘Versheid boven alles’ meer dan waar. Dat zie je aan details zoals de soepel glijdende groenteladen met een perfect sluitend glazen deksel. Zelfs de optie van een glazen deur draagt bij aan het optimaal bewaren van voedsel, doordat het ultraviolet licht weert.

Het neusje van de zalm

De smaak behouden, de versheid verlengen en voedselverspilling tegengegaan.
Dankzij de Sub-Zero-technologie creëert de Professional optimale omstandigheden voor vers en bevroren voedsel. De koelapparatuur van Sub-Zero is daarom voorzien van twee volledig gescheiden systemen voor koel en bevroren voedsel. Daarnaast bevat het een luchtzuiveringssysteem op basis van NASA-technologie. Dit houdt in dat ethyleengas, geurtjes, bacteriën, schimmels en virussen elke 20 minuten worden verwijderd.

Iconisch design

Met haar binnen- en buitenzijde van roestvrij staal is het geen wonder dat de Professional in veel van ’s werelds mooiste woningen een centrale plek in de keuken heeft gekregen. Kies de gewenste breedte en installeer!

Bewaar wat van waarde is

Legendarisch ontwerp, innovatieve technologie

Een voedselbewaarsysteem van Sub-Zero is veel meer dan een koelkast. Het is een ode aan heerlijk vers voedsel en een sieraad in elke keuken.


LUCHTZUIVERING GEBASEERD OP NASA-TECHNOLOGIE
Tijdens het rijpingsproces van groenten en fruit komt ethyleengas vrij. Dit gas is verantwoordelijk voor het proces van rijpen en bederven. Het luchtzuiveringssysteem van Sub-Zero onttrekt het ethyleengas aan de lucht. Daardoor blijft voedsel langer vers en wordt voedselverspilling tegengegaan. Naast ethyleengas verwijdert het systeem ook geurtjes, bacteriën, schimmels en virussen.


OPTIMALE LUCHTVOCHTIGHEID

Vers voedsel heeft koele, vochtige lucht nodig, voor bevroren voedsel is ijskoude, droge lucht het beste. De koelapparatuur van Sub-Zero is daarom voorzien van twee volledig gescheiden systemen. Dit zorgt ervoor dat de smaak behouden blijft en het voedsel langer vers blijft.


NAUWKEURIGE TEMPERATUURREGELING

De microprocessor van Sub-Zero regelt de interne temperatuur tot op één graad nauwkeurig van de ingestelde temperatuur.


MODULAIR DESIGN

Ontwerp een voedselbewaaroplossing op maat. De flexibele, modulaire units van Sub-Zero passen naadloos in iedere ruimte en elk interieur.


RIGOUREUS TESTEN

De producten van Sub-Zero zijn gebouwd en getest op een levensduur
van tenminste twintig jaar.

Wat wordt jouw
nieuwe Sub-Zero?

Onze Classic-collectie

Compromisloos vakmanschap waarmee
voedsel langer vers blijft.

CLASSIC COLLECTIE

Onze Designer-collectie

Een strak ontwerp dat naadloos in
het interieur past.

DESIGNER COLLECTIE

Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.