Wolf Gourmet staande mixer

Maak koken en bakker leuker en makkelijker

Mix het beslag voor een verjaardagstaart, kneed briochedeeg, maak meringues en soufflés. En dat is nog maar het begin een duizelingwekkende hoeveelheid aan mogelijkheden die de Wolf Gourmet high-performing staande mixer jou biedt. Dit keukenmaatje kan alles maken - en van alles véél maken. Bovendien geven de looks van deze mixer je keuken een aanzien van luxe en kwaliteit.

Superieure kwaliteit

De robuuste motor en tandwielen garanderen een constante kracht en snelheid. Zelfs bij compact, zwaar deeg. De kom staat stabiel en stil tijdens het mixen.

Precisiecontrole

Ieder recept de juiste mixsnelheid. Gebruik de pulse-knop om nieuwe ingrediënten gelijkmatig te vermengen.

Sterk en duurzaam

Het design van de Gourmet staande mixer is dankzij het geborsteld roestvrijstaal en de stevige gietconstructie gemaakt om jarenlang mee te gaan. Verder past het design perfect bij andere producten van Wolf. Pas de look aan bij je voorkeur door te kiezen voor een rode, zwarte of roestvrijstalen knop.

Andere accessoires van
Wolf Gourmet

Waterkoker

Breng en houd water op de perfecte temperatuur met de
hoogwaardige Wolf Gourmet Waterkoker.
Duurzaam en snoerloos design.

BEKIJK WATERKOKER

Broodrooster

Wat kan zoiets eenvoudigs als een knapperig geroosterde boterham of bagel met boter bij je ontbijt toch lekker zijn. Wolf Gourmet zet een nieuwe standaard in broodroosters.

BEKIJK BROODROOSTER

Blender

Met de high-performing Wolf Gourmet blender worden de meest ingewikkelde recepten kinderspel.

BEKIJK BLENDER

Koffiezetapparaat

Ervaar de intense, superieure smaak, kleur en aroma’s van koffie volgens Wolf Gourmet.

BEKIJK KOFFIEZETAPPARAAT

Ontworpen om
gewone momenten
bijzonder te maken
Ontworpen om
gewone momenten
bijzonder te maken
EEN GOED LEVEN IS EEN HEERLIJK LEVEN -EEN GOED LEVEN IS EEN HEERLIJK LEVEN -EEN GOED LEVEN IS EEN HEERLIJK LEVEN -EEN GOED LEVEN IS EEN HEERLIJK LEVEN -EEN GOED LEVEN IS EEN HEERLIJK LEVEN -EEN GOED LEVEN IS EEN HEERLIJK LEVEN -EEN GOED LEVEN IS EEN HEERLIJK LEVEN -EEN GOED LEVEN IS EEN HEERLIJK LEVEN -