WOLF OUTDOOR KOOKAPPARATUUR

JOUW EIGEN BUITENRUIMTE ALS HOTSPOT.JOUW EIGEN BUITENRUIMTE ALS HOTSPOT.JOUW EIGEN BUITENRUIMTE ALS HOTSPOT.JOUW EIGEN BUITENRUIMTE ALS HOTSPOT.JOUW EIGEN BUITENRUIMTE ALS HOTSPOT.JOUW EIGEN BUITENRUIMTE ALS HOTSPOT.JOUW EIGEN BUITENRUIMTE ALS HOTSPOT.JOUW EIGEN BUITENRUIMTE ALS HOTSPOT.

Proef het buitenleven

Voor velen is de keuken het hart van het huis. De plek waar geleefd wordt. Wil je nog meer momenten van ontspannen en genieten? Zet dan de deur open. Met een Wolf buitenkeuken wil je de hele zomer buiten blijven.

In onze outdoor keukens kan het

Hoe zou het zijn om dezelfde heerlijke maaltijden die je binnen bereidt ook in je buitenkeuken te kunnen klaarmaken? Met Wolf kan het. Onze multifunctionele barbecue beschikt over directe én indirecte hittebronnen. Zo creëer je de juiste temperatuur en gelijkmatige hitteverdeling om vlekkeloos te grillen en ben je helemaal in control. Met de rookoven versterk je de rokerige smaak van gegrild voedsel. Voor het grillen van fijnere items, zoals groenten en vis, kun je een tappanyaki-plaat toevoegen.

Koken voor levensgenieters

De opbergkasten, -deuren en -lades van Wolf brengen het begrip ‘comfort’ naar nieuwe hoogten. Heen en weer lopen naar binnen is niet nodig; alles wat je nodig hebt krijgt buiten een plek, in droge, waterproof elementen. Zo blijft er nog meer tijd over om te genieten.

Oogstrelend design

De outdoor keukens Wolf leveren niet alleen de hoogste prestaties, maar geven je tuin ook een adembenemend luxe uitstraling. De designmogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd.

Ontworpen
voor het
buitenleven
Ontworpen
voor het
buitenleven