Sub-Zero Designer

Een revolutie in keukenontwerp

Geavanceerde koeltechnologie die naadloos in het interieur past. De Designer collectie is flexibeler dan ooit.

Een frisse kijk op het bewaren
van voedsel

Met de Designer collectie krijgt het bewaren van voedsel een nieuwe dimensie. Zet je verse producten in het keukeneiland. Bewaar bevroren voedsel in de pantry. Bewaar gekoelde drankjes in de thuisbioscoop, fitnessruimte of slaapkamer.

Naadloos en subtiel

Het koelen en bewaren van voedsel is flexibeler dan ooit. Kies uit een breed aanbod van verschillende maatvoeringen, configuraties en greeploze ontwerpen.

Bewaar wat van waarde is

Legendarisch ontwerp, innovatieve technologie

Een voedselbewaarsysteem van Sub-Zero is veel meer dan een koelkast. Het is een ode aan heerlijk vers voedsel en een sieraad in elke keuken.


LUCHTZUIVERING GEBASEERD OP NASA-TECHNOLOGIE
Tijdens het rijpingsproces van groenten en fruit komt ethyleengas vrij. Dit gas is verantwoordelijk voor het proces van rijpen en bederven. Het luchtzuiveringssysteem van Sub-Zero onttrekt het ethyleengas aan de lucht. Daardoor blijft voedsel langer vers en wordt voedselverspilling tegengegaan. Naast ethyleengas verwijdert het systeem ook geurtjes, bacteriën, schimmels en virussen.


OPTIMALE LUCHTVOCHTIGHEID

Vers voedsel heeft koele, vochtige lucht nodig, voor bevroren voedsel is ijskoude, droge lucht het beste. De koelapparatuur van Sub-Zero is daarom voorzien van twee volledig gescheiden systemen. Dit zorgt ervoor dat de smaak behouden blijft en het voedsel langer vers blijft.


NAUWKEURIGE TEMPERATUURREGELING

De microprocessor van Sub-Zero regelt de interne temperatuur tot op één graad nauwkeurig van de ingestelde temperatuur.


MODULAIR DESIGN

Ontwerp een voedselbewaaroplossing op maat. De flexibele, modulaire units van Sub-Zero passen naadloos in iedere ruimte en elk interieur.


RIGOUREUS TESTEN

De producten van Sub-Zero zijn gebouwd en getest op een levensduur
van tenminste twintig jaar.

Wat wordt jouw nieuwe Sub-Zero?

Onze Classic-serie

Compromisloos vakmanschap waarmee
voedsel langer vers blijft.

CLASSIC SERIE

Onze Professional-collectie

Gedurfd design en een ongeëvenaarde
performance.

PROFESSIONAL SERIE

Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.VERSHEID BRENGT SMAAK TOT LEVEN.