SUB-ZERO
WIJNBEWAAR­KASTEN

BESCHERM HET UNIEKE KARAKTER VAN ELKE FLES.BESCHERM HET UNIEKE KARAKTER VAN ELKE FLES.BESCHERM HET UNIEKE KARAKTER VAN ELKE FLES.BESCHERM HET UNIEKE KARAKTER VAN ELKE FLES.BESCHERM HET UNIEKE KARAKTER VAN ELKE FLES.BESCHERM HET UNIEKE KARAKTER VAN ELKE FLES.BESCHERM HET UNIEKE KARAKTER VAN ELKE FLES.BESCHERM HET UNIEKE KARAKTER VAN ELKE FLES.

Proost!


Een Sub-Zero wijnbewaarkast fungeert niet alleen als koeler, maar beschermt je wijnen tegen hitte, vocht, licht en trillingen – de vier vijanden die wijnen kunnen beroven van hun complexiteit, karakter en smaak. Dankzij de verschillende zones ligt iedere wijn in precies het juiste wijnklimaat.

Genieten zonder compromissen

Hef het glas op de best mogelijke wijnkwaliteit. Breng een toost uit op de fraaie manier waarop je wijnen zijn geëtaleerd, klaar voor consumptie. De zachte kastverlichting kan dienen als sfeeraccent in de ruimte. Desgewenst kan de unit zelfs worden gekoppeld aan het alarmsysteem.

Functionele eyecatcher

Zie de Sub-Zero wijnbewaarkast als een wijnkelder, maar dan zonder de spinnenwebben. Metalen roestwerende planken van een zwaar kaliber herbergen demi’s, standaardflessen en magnums. Met een digitale touchscreen selecteer je precies de juiste bewaar- en serveertemperaturen.

Ontworpen
om het leven
glans te geven
Ontworpen
om het leven
glans te geven