Inbouwovens uit
de Wolf M-serie
en E-serie

Goed gereedschap is het halve werk. Dankzij de kwaliteit van een professionele oven met geavanceerde technologie kun jij een meesterlijke maaltijd bereiden – gewoon in je eigen huis.

Esthetisch en geavanceerd

Onze meest technologisch geavanceerde inbouwovens – uit de M- en E-serie - zijn verkrijgbaar in vier stijlen. Kies je voor het minimalistische, greeploze Contemporary design, het roestvrijstalen Transitional design of het klassieke Professional design? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, de ovens zijn beschikbaar in convectie, convectie-stoom en combi-magnetron en voorzien van slimme touchscreenbediening. Een deel van de modellen uit de M- en E-serie is ook verkrijgbaar als dubbeloven.

Onfeilbaar

Met de revolutionaire gourmetfunctie is het mogelijk om een groot aantal maaltijden snel en automatisch te bereiden. Al dan niet met voorverwarmen.

De smaak van
zelfbereide kwaliteit

De zekerheid van resultaat

Achter ieder product van Wolf zit dezelfde gedachte: de maaltijd die jij bereidt, moet jouw ideeën en voorkeuren weergeven. Niet de beperkingen van je gereedschap. Wolf geeft jou de tools om te zorgen dat het gerecht dat je in gedachten had ook het gerecht is dat je op tafel zet. Breng jouw kookkunst met Wolf naar een hoger niveau.


Precisieverhitting en temperatuurcontrole
Wolf vertaalt de wetenschap achter de kookkunst naar de praktijk.
Met behulp van intuïtieve, gebruiksvriendelijke technologie en controles
halen we het giswerk uit het kookproces.


Van professionele keukens tot jouw huis

Lang voordat we het merk Wolf voor particulieren introduceerden,
werd het door professionals al gebruikt en als beste aangeprezen.
In de afgelopen twintig jaar hebben ook vele thuiskoks ervaren hoeveel
meer voldoening het koken met Wolf geeft.


Ontworpen met de gebruiker in gedachten

Wat voor keuken- en kookstijl je ook hebt, met Wolf kun je je eigen ideeën tot expressie brengen. De designs van Wolf harmoniëren perfect met de producten van Sub-Zero. Twee specialisten, één buitengewone keuken.

RIGOUREUS TESTEN
De producten van Wolf zijn gebouwd en getest op een
levensduur van tenminste twintig jaar.

Vakmanschap.
Innovatie.
Design.

M-serie: innovatief en ongeëvenaard

Met de nieuwste verfijningen til je jouw kookkunsten naar een nog hoger niveau. Zo zijn onze ruime, high end M-serie-ovens voorzien van een Dual VertiCross TM convectiesysteem, een gekleurd LCD-touchscreen, verschillende vooraf ingestelde kookprogramma’s en heldere binnenverlichting. De M-serie-ovens zijn verkrijgbaar in een Professional, Transitional en Contemporary design en zijn te combineren met een combi-stoomoven.

E-serie: uniek en duurzaam

Ga je voor consistente, voorspelbaar heerlijke resultaten en een luxe uitstraling? Dan zijn de convectieovens uit de E-serie een uitstekende keuze. Ze hebben twee ventilatoren en vier verwarmingselementen. Met tien kookstanden kun je voor ieder gerecht de juiste keuze maken. Dankzij de heldere halogeenverlichting is het bereidingsproces van jouw meesterlijke maaltijden goed te volgen. De ovens zijn zelfreinigend en kunnen worden geïnstalleerd in een standaard- of spoeltoepassing.

BEKIJK INBOUWOVENS

Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.