DE ULTIEME KOOKMAATJES - DE ULTIEME KOOKMAATJES - DE ULTIEME KOOKMAATJES - DE ULTIEME KOOKMAATJES - DE ULTIEME KOOKMAATJES - DE ULTIEME KOOKMAATJES - DE ULTIEME KOOKMAATJES - DE ULTIEME KOOKMAATJES -

Warmhoud- en vacumeerlades

Onze inbouwovens zijn een bron van inspiratie. Niet alleen voor koks en bakkers, maar ook voor designers. Meteen al vanaf eerste dag dat we ze op de markt brachten. Nooit eerder belichaamden ovens zoveel innovatie en precisiecontrole, en had je zoveel keus uit verschillende stijlen.

Vacumeerlade

Breng nieuwe culinaire mogelijkheden binnen handbereik door voedsel professioneel te vacumeren. Het principe is eenvoudig: in de lade verpak je levensmiddelen luchtdicht (vacuüm). Dat gebeurt met één druk op de knop. Door zuurstof aan het voedingsmiddel te onttrekken, verleng je de levensduur, met behoud van kwaliteit. Gevacumeerde producten zijn geschikt voor stoomkoken of sous-vide koken.

BEKIJK VACUMEERLADE

Warmhoudlade

Werk. School. Sport. Op sommige dagen lijkt ieder gezinslid wel een ander tijdschema te hebben. Is samen dineren niet mogelijk, houd het eten dan warm in de warmhoudlade. Gerechten blijven hierin urenlang op temperatuur mét behoud van kleur, smaak en kwaliteit. Je kunt de warmhoudlade ook voor andere doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld om handdoekjes te verwarmen voor het wassen van handen en gezicht. Of om servies op de juiste temperatuur te brengen.

BEKIJK WARMHOUDLADE

Kopjeswarmer

Pauze. Sluit je ogen en geniet. Dit moment, met koffie of thee in een voorverwarmd kopje, is voor jou. Het heeft precies de juiste smaak en temperatuur. En dat met slechts één druk op de knop.

BEKIJK KOPJESWARMER

Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten