SUB-ZERO KOELAPPARATUUR

ONGEËVENAARDE KOELAPPARATUUR EN WIJNBEWAARKASTEN - ONGEËVENAARDE KOELAPPARATUUR EN WIJNBEWAARKASTEN - ONGEËVENAARDE KOELAPPARATUUR EN WIJNBEWAARKASTEN - ONGEËVENAARDE KOELAPPARATUUR EN WIJNBEWAARKASTEN - ONGEËVENAARDE KOELAPPARATUUR EN WIJNBEWAARKASTEN - ONGEËVENAARDE KOELAPPARATUUR EN WIJNBEWAARKASTEN - ONGEËVENAARDE KOELAPPARATUUR EN WIJNBEWAARKASTEN - ONGEËVENAARDE KOELAPPARATUUR EN WIJNBEWAARKASTEN -

Een ode aan versheid


Niets overtreft de smaakbeleving van rijpe, verse groenten en fruit. De geur, de kleur, het kraken en knisperen als je een hap neemt – verse producten prikkelen al onze zintuigen. Het is de missie van Sub-Zero om die versheid te verlengen.

Kwaliteit zonder compromis

Om de versheid van voedsel te verlengen, maakt Sub-Zero gebruik van innovatieve technologieën. Zo is al onze koelapparatuur voorzien van luchtzuivering gebaseerd op NASA-technologie en regelt een microprocessor de interne temperatuur tot op één graad nauwkeurig. Vers voedsel heeft koele, vochtige lucht nodig t, terwijl voor bevroren voedsel ijskoude, droge lucht het beste is. Daarom is onze koelapparatuur voorzien van twee volledig gescheiden systemen. Verder is de apparatuur gebouwd en getest op een levensduur van tenminste twintig jaar.

Iconisch design

Sub-Zero weet vorm en functie perfect samen te smelten. De koelapparatuur en wijnbewaarkasten van Sub-Zero staan niet alleen garant voor overheerlijke resultaten, maar zijn ook een sieraad voor de keuken.

Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten