Combi-stoomovens van Wolf

Combi van gezondheid,
gemak en rijke smaak


Misschien wel de meest veelzijdige oven ter wereld. De Wolf combi-stoomoven brengt de expertise van chef-koks naar jouw keuken. Door de intuïtieve bediening en innovatieve technologie geeft deze Wolf precies de juiste hoeveelheid stoom en hitte op het juiste moment af.

Overduidelijk een Wolf

Bereid crunchy, smaakvolle gestoomde groenten en behoud daarbij tot 22% meer voedingsstoffen dan bij traditionele bereidingswijzen. Zet in no-time gevogelte op tafel met een heerlijk bruin korstje en sappig vlees. Bak meesterlijke broden met een knapperige korst. Met de combi-stoomoven ervaar je zelfs restjes weer als vers en smaakvol. Ook in het design is flexibiliteit troef. Maar welke stijlvariant je ook kiest, de Wolf-look ervan blijft onmiskenbaar.

Ontworpen voor jou

De Wolf een combi-stoomoven is niet alleen mooi, maar vooral ook functioneel. Je kunt er meer of grotere borden en schalen inzetten, omdat hij royaler is dan vergelijkbare units. En je kunt de watertank bijvullen terwijl de oven in gebruik is, zonder daarmee het kookproces te onderbreken.

Slim en makkelijk

Geniet van exact op de juiste temperatuur bereid voedsel met behoud van smaak, voedingsstoffen, vitamines en mineralen. Giswerk is verleden tijd. Met één druk op de knop bewaar je persoonlijke recepten. Of start je een voorgeprogrammeerd, beproefd recept. De oven doet de rest.

Waarom een Wolf
combi-stoomoven?

Comfortabele binnenruimte

Ook geschikt voor grote schalen of meerdere schalen tegelijkertijd.

Koken en bakken makkelijk gemaakt

Intuïtieve bediening en de mogelijkheid om voorgeselecteerde programma’s te gebruiken en persoonlijke recepten op te slaan.

Probleemloos water bijvullen

Vul de watertank terwijl de oven in gebruik is,
zonder daarmee het kookproces te onderbreken.

Stijlvolle vormgeving

De Wolf combi-stoomovens zijn verkrijgbaar in de drie stijlen Contemporary, Transitional en Professional en passen daardoor in iedere keukenstijl.
Ze zijn bovendien uitstekend te combineren met andere Wolf keukenapparatuur, zoals een gaskookplaat of fornuis. Het design van de handgrepen komt overeen met dat van de Sub-Zero koelapparatuur en wijnbewaarkasten.

Vacumeerlade

Combineer de Wolf combi-stoomoven met onze vacumeerlade. Het verpakken van ingrediënten in een vacuümzak maakt het portioneren, bewaren en bereiden van voedsel nog leuker en makkelijker.

BEKIJK COLLECTIE

Een warm welkom aan vitaminen, smaak en structuur

Combi-stoomoven

Verschillende ovenfuncties in één apparaat. Zo krijgt je maaltijd precies de juiste hoeveelheid stoom en hitte op het juiste moment. En behouden de voedingsmiddelen die je gebruikt hun vitaminen, natuurlijke aroma’s en smaak, terwijl de structuur perfect wordt.

BEKIJK COMBI-STOOMOVEN

Vacuümlade

Zoek je een handige en creatieve oplossing voor het portioneren, bewaren en bereiden van voedsel? Kies dan voor sous-vide koken. Onze vacuümlade is ideaal voor het snel en luchtdicht verpakken van zowel vloeistoffen als droge ingrediënten, en is daarmee de ultieme compagnon van de combi-stoomoven.

BEKIJK VACUMEERLADE

Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.SMAAKVOL KOKEN. KOOK, LEEF, GENIET.