ONZE HISTORIE

SUB-ZERO WOLF - TRANSFORMATIE VAN DE KEUKEN - SUB-ZERO WOLF - TRANSFORMATIE VAN DE KEUKEN - SUB-ZERO WOLF - TRANSFORMATIE VAN DE KEUKEN - SUB-ZERO WOLF - TRANSFORMATIE VAN DE KEUKEN - SUB-ZERO WOLF - TRANSFORMATIE VAN DE KEUKEN - SUB-ZERO WOLF - TRANSFORMATIE VAN DE KEUKEN - SUB-ZERO WOLF - TRANSFORMATIE VAN DE KEUKEN - SUB-ZERO WOLF - TRANSFORMATIE VAN DE KEUKEN -

Hoe Sub-Zero en Wolf zorgden voor een transformatie van de keuken


In de jaren dertig begon Westye Bakke te experimenteren met het koelen van voedsel. Dat deed hij deels omdat hij zocht naar een betrouwbare manier om insuline op te slaan voor zijn zoon Bud, die diabetes type 1 had. 


In 1943 bouwde Westye in zijn kelder zijn eerste vrijstaande diepvriezer van schroot. Daarbij boog hij de spoelen handmatig in de juiste vorm.


Twee jaar later lanceerde hij de Sub-Zero Freezer Company en introduceerde hij het eerste systeem voor het conserveren van voedsel bij ultralage temperaturen - letterlijk sub-zero. Al snel kreeg het bedrijf een goede reputatie vanwege het innovatieve vermogen en de hoge kwaliteit van de producten.

‘Toen mijn grootvader in 1945 met het bedrijf begon, waren er in Noord-Amerika veel koelkastfabrikanten’, vertelt Jim Bakke, de kleinzoon van Westye en de huidige directeur van Sub-Zero. ’Zijn strategie was altijd om de beste koelkasten van de hoogste kwaliteit te bouwen. Hij wist dat hij daarmee op termijn een voorsprong zou hebben op anderen. Als je een kwaliteitsproduct maakt, zul je altijd klanten hebben.’

Fris en innovatief

Trouw blijvend aan de eerste pioniersinspanningen van Westye, blijft Sub-Zero manieren bedenken en verfijnen om de versheid van voedsel te behouden en de hoeveelheid afval te verminderen.


PROLONG FOOD LIFE
Met onze afzonderlijke koelsystemen voor de koelkast en de diepvriezer hebben we baanbrekend werk verricht. Het dubbele koelsysteem houdt voedsel langer vers en minimaliseert de kans op vriesbrand.


SCHONERE LUCHT
De koelapparatuur van Sub-Zero is uitgerust met een luchtzuiveringssysteem dat is gebaseerd op door NASA ontwikkelde technologie. Hierdoor wordt de lucht in de koelkast om de twintig minuten ontdaan van ethyleen en geurtjes.


SLUIT DE KOU IN
De deuren van een Sub-Zero zijn gemaakt om te conserveren. De afdichtingen zijn zo stevig dat sommige eigenaren melden dat diepvriesproducten zelfs na een stroomonderbreking van meerdere dagen nog niet zijn ontdooid.


Designicoon

Bij Sub-Zero is functie altijd belangrijker geweest dan vorm. Toch behoren onze designs tot de meest geïmiteerde. Denk aan het gedurfde ontwerp van het rooster boven de dubbele compressoren.

Door de jaren heen hebben wij onze voorhoedepositie op het gebied van design uitgebreid tot een geïntegreerd koelsysteem dat naadloos in je interieur past. Dankzij de ontelbare keuzemogelijkheden van Sub-Zero kan jouw keuken de uitstraling krijgen die jij wilt.

Op de legendarische architect Frank Lloyd Wright maakte onze innovatieve aanpak van ingebouwd design zoveel indruk, dat hij Sub-Zero-apparatuur bestelde voor de visionaire huizen die hij ontwierp.

Gebouwd om lang mee te gaan

Geïnspireerd door Westye's verlangen om het allerbeste te bouwen, heeft Sub-Zero nooit aan kwaliteit ingeboet. Onze materialen zijn van topkwaliteit, onze technologieën state-of-the-art en ons vakmanschap van het kaliber dat je kunt verwachten in 's werelds mooiste huizen.


VERVAARDIGD IN AMERIKA
Onze producten worden vervaardigd in onze eigen fabrieken in Wisconsin en Arizona, waar we elke stap van het productieproces controleren.


GETEST OP BETROUWBAARHEID

Onze apparaten zijn ontworpen voor een levensduur van minimaal twintig jaar. Belangrijke onderdelen onderwerpen we aan extreme stresstests, voordat we ze in het definitieve ontwerp opnemen. En van elk apparaat testen we vooraf aan de levering iedere belangrijke functie.


LEVENSLANGE SERVICE

Wij staan volledig achter onze producten. Dat merk je aan onze toonaangevende garanties en aan het eersteklas klantenserviceteam van experts in Madison (Wisconsin). Ook zie je het aan ons netwerk van zorgvuldig geselecteerde en getrainde installateurs en onderhoudstechnici.

Wolf brengt tientallen jaren professionele kookervaring naar jouw huis

In 2000 lanceerde Sub-Zero op indrukwekkende wijze maar liefst vijftig kookapparaten van het merk Wolf. Met deze kookapparatuur kregen thuiskoks de beschikking over professionele temperatuurcontrole. Wolf heeft al meer dan acht decennia ervaring in commerciële keukens. De technologie, duurzaamheid en het design van dit merk maken Wolf tot de ideale keukenpartner van Sub-Zero.