Wolf koffiemachines

Een lekkere kop koffie in de ochtend, beter kun je de dag niet beginnen. Maar wel makkelijker! Want met de Wolf koffiemachines maak je zelf gemakkelijk de lekkerste espresso, koffie, cappuccino en latte macchiato. Ontdek ons unieke assortiment aan inbouw koffiemachines en zet koffie als een echte barista!

Luxe inbouw koffiemachines

De unieke inbouw koffiemachines van Wolf maken je droomkeuken helemaal compleet. Als je kiest voor een van onze koffiesystemen, dan kies je voor ongekende luxe. De volautomatische Wolf koffiemachines zijn voorzien van de volgende innovatieve oplossingen:

  • Het interne reservoir heeft een capaciteit van bijna twee liter. Hierdoor is het niet nodig om de machine aan te sluiten op een waterleiding.
  • Het koffiesysteem kan gemakkelijk en zonder demontage gereinigd worden, doordat de melk nooit in de machine komt. Met één druk op de knop wordt de koffiemachine met een krachtige stoomstoot gereinigd.
  • Dankzij het innovatieve systeem vul je de koffiemachine eenvoudig bij. Het apparaat kun je zowel vullen met koffiebonen als met voorgemalen koffie.

Wolf volautomatische koffiemachines
Wolf volautomatische koffiemachines keukenapparatuur

Zet koffie als een echte barista

Een Wolf volautomatische koffiemachine is niet alleen een echte eyecatcher in je luxe keuken, maar je maakt er ook nog eens de lekkerste warme dranken mee. Het uitgebreide programma biedt je de keuze uit verschillende soorten koffies: standaard koffie, espresso, caffe latte, cappuccino en latte macchiato. Daarnaast kun je ook heet water voor thee of andere warme dranken uit de koffiemachine tappen.

Wolf warmhoudlades

Breid je Wolf koffiemachine uit met een warmhoudlade voor koffiekoppen en theemokken. De warmhoudlade verwarmt kopjes tot de ideale temperatuur: lekker warm om uit te drinken maar toch koel genoeg om comfortabel vast te houden. De volledig uittrekbare lade glijdt soepel in en uit, terwijl een antislipmat voorkomt dat kopjes en ander serviesgoed gaan schuiven. Doordat de warmhoudlade voorzien is van een verborgen bedieningspaneel, sluit het naadloos aan bij de Wolf koffiemachines en de rest van jouw keuken.

Wolf warmhoudlades en koffiemachines

Ontdek de Wolf koffiemachines

De Wolf inbouw koffiemachines en warmhoudlades zijn verkrijgbaar in twee stijlvolle designs: de roestvrijstalen Transitional serie en de zwarte Contemporary serie. Beide designs zijn prachtig te combineren met andere Wolf kookapparatuur.

ICBEC24/B Koffiemachine
Contemporary

ICBEC24/S Koffiemachine
Transitional

ICBCW24/B Warmhoudlade kopjes

ICBCW24/S Warmhoudlade kopjes

De wolf ervaring

Wolf koffiemachines
Wolf inbouw koffiemachines
Wolf warmhoudlades en koffiemachines
Wolf volautomatische koffiemachines
Wolf volautomatische koffiemachines
Meer weten over de Wolf koffiemachines? Bezoek onze showroom!