Ontdek de koelapparatuur van Sub-Zero

Sub-Zero is dé specialist in koelapparatuur! De koelkasten en wijnbewaarkasten van Sub-Zero zijn voorzien van verschillende conserveringstechnologieën die de versheid van het voedsel en de kwaliteit van de wijnen waarborgen. Sub-Zero bewaakt niet alleen de temperatuur van je voedsel, maar ook jouw oog voor design. De apparatuur wordt aangeboden in verschillende maten, waardoor er oneindig veel manieren zijn om je keuken te verrijken met Sub-Zero. Het is geen wonder dat Sub-Zero in veel van ‘s werelds mooiste woningen een centrale plek in de keuken heeft gekregen!

SUB-ZERO KOELAPPARATUUR

Dubbele koeling

De koelkasten van Sub-Zero zijn voorzien van een dubbele koeling. De afzonderlijke koelsystemen zorgen ervoor dat de lucht niet wordt gedeeld tussen de koelkast en de vriezer, waardoor de luchtvochtigheid en de temperatuur optimaal zijn in beide secties.

NASA-geïnspireerd luchtzuiveringssysteem

Het antimicrobiële luchtzuiveringssysteem van Sub-Zero filtert de lucht van geuren, schimmels, virussen, bacteriën en ethyleengas. Zo blijft je gekoelde voedsel nog langer vers!

Nauwkeurige temperatuurregeling

Microprocessoren houden de binnentemperatuur in de koelapparatuur constant tot op de graad nauwkeurig. De geavanceerde magnetische deurafdichtingen aan alle zijden zorgen bovendien dat er minder energie verloren gaat en lekken voorkomen worden.

Testen, testen en nog meer testen

De Sub-Zero producten zijn ontworpen om minimaal twintig jaar mee te gaan. Daarom worden alle componenten onderworpen aan extreme tests voordat ze in het definitieve ontwerp komen. Daarnaast testen we elke functie uitvoerig, zodat we je de beste kwaliteit kunnen garanderen.

sub-zero koelkast classic

ONTDEK ONZE PRODUCTEN

Sub-Zero CSRefrigeration header image

Koelapparatuur Serie Classic

De classic serie kenmerkt zich door iconische roosters, solide scharnieren, een geweldige compressor en een roestvrijstalen afwerking. Tot in de puntjes verfijnd, vanbinnen én vanbuiten.
SM_648PROG_FRG_2014

Koelapparatuur Serie Professional

De professional serie combineert de roestvrijstalen look met stijlvolle details, zoals strakke schuifladen en een uv-werende glazen deur. Dit is het culinaire geheime wapen van jouw keuken!
Sub-Zero Koelapparatuur Designer

Koelapparatuur Serie Designer

De designer serie gaat naadloos en subtiel op in jouw keukendecor. Je kunt eindeloos variëren in deze serie dankzij de modulaire configuraties en op maat gemaakte meubelpanelen.
Wijnbewaarkast Sub-Zero

Wijnbewaarkasten

Sub-Zero gaat verder dan voedsel conserveren: het beschermt, organiseert en toont wijn middels een reeks van opslagoplossingen. Zo wordt het unieke karakter van elke fles beschermd.
Sub-Zero Outdoor Koelapparatuur

Outdoor

Stel je voor dat je ook in je buitenkeuken vers voedsel kunt bewaren. Dat kan met de outdoor koellades van Sub-Zero! Zo heb je vers voedsel, koude maaltijden en frisse drankjes altijd binnen handbereik.
Alles weten over onze Sub-Zero modellen? Bezoek onze showroom!

DE SUB-ZERO ERVARING

sub-zero koelkast
Sub-Zero wijnbewaarkast
Sub-Zero koelkast
classic serie koelkast sub-zero gevuld
Luxe koelkast Sub-Zero