Koelapparatuur serie Classic

Koelapparatuur serie Classic

Sub-Zero ontwikkelde als eerste fabrikant koelkasten die geïntegreerd konden worden in ‘s Werelds mooiste keukenontwerpen. Het merk kenmerkt zich door het iconische ontwerp. Kies de authentieke roestvrijstalen uitstraling of een volledig geïntegreerd model. Hoe dan ook, u zult genieten van ongeëvenaarde voedselconservering. Nu functioneler en stijlvoller dan ooit met heldere LED-verlichting.

Conservering is meer dan alleen voedsel koel bewaren. Sub-Zero draagt zorg voor het optimaal conserveren van voedsel en realiseert dit door middel van Sub-Zero’s unieke technische oplossingen namelijk: temperatuurregeling, gewenste luchtvochtigheid en gezuiverde lucht.
1. Temperatuurregeling
De microprocessor van Sub-Zero reguleert de interne temperatuur tot op één graad nauwkeurig van de ingestelde temperatuur.
2. Gewenste luchtvochtigheid
Om smaak te behouden, heeft vers voedsel koele, vochtige lucht nodig en bevroren voedsel ijskoude, droge lucht. Het Dual-Refrigeration systeem van Sub-Zero beschikt over twee afzonderlijke systemen die zorg dragen voor optimale conservering van zowel vers- als bevroren voedsel.
3. Air Purification
Groenten en fruit dat rijpt stoot ethyleen gas uit, een natuurlijk proces wat zorgt voor versnelde verderving. Het Air purificationsysteem van Sub-Zero, geïnspireerd door de technologie van NASA, reinigt elke 20 minuten de lucht van ethyleen, samen met geur veroorzakende bacteriën, schimmels en virussen.
ALLE MODELLEN
ICBBI-36R Koelkast

ICBBI-36R Koelkast

ICBBI-36UID Over and Under Koel-Vries

ICBBI-36UID Over and Under
Koel/Vries

ICBBI-42UFDID Over and Under Koel-Vries

ICBBI-42UFDID Over and Under
Koel/Vries

ICBBI-42S Side-by-Side Koel-Vries

ICBBI-42S Side-by-Side
Koel/Vries

ICBBI-42SD Side-by-Side Koel-Vries

ICBBI-42SD Side-by-Side
Koel/Vries

ICBBI-48S Side-by-Side Koel-Vries

ICBBI-48S Side-by-Side
Koel/Vries

ICBBI-48SID Side-by-Side Koel-Vries

ICBBI-48SID Side-by-Side
Koel/Vries

ICBBI-48SD Side-by-Side Koel-Vries

ICBBI-48SD Side-by-Side
Koel/Vries

Bekijk alle modellen bij een dealer
bij jou in de buurt