Wolf kopjeswarmer

Zo smaken koffie en thee het lekkerst

Pauze. Sluit je ogen en geniet. Dit moment, met een goede kop koffie of thee in een voorverwarmd kopje, is voor jou. Het heeft precies de juiste smaak en temperatuur. En dat met slechts één druk op de knop.

Smaak en karakter

Bij warme dranken gaan temperatuur en kwaliteit hand in hand. Warmteverlies betekent smaakverlies. Door je kopje in de daarvoor bestemde lade voor te verwarmen, behoudt de koffie of thee die temperatuur waarbij de smaak zich volledig kan ontplooien.

Koken is liefde

Wolf herdefinieert verwachtingen

Tafelen met vrienden. Een traditioneel familierecept serveren. Genieten van gerechten waarin de smaak, geur en kleur perfect tot hun recht komen. Koken is liefde. Wolf geeft je het zelfvertrouwen om met heerlijke gerechten onvergetelijke herinneringen te creëren.

Wolf maakt ‘overheerlijk’ voorspelbaar

Wolf heeft tachtig jaar ervaring met professioneel keuken vertaald naar gecontroleerd koken. Perfecte resultaten gegarandeerd.

Comfortabele kwaliteit

Een lade voor het voorverwarmen van kopjes gaat perfect samen met de Wolf koffiemachine. Kopjes worden in de lade geleidelijk opgewarmd tot de ideale drinktemperatuur: lekker warm om uit te drinken, maar koel genoeg om comfortabel te kunnen vasthouden. De lade schuift soepel in en uit. Dankzij een antislipmat blijven kopjes en schotels daarbij keurig op hun plek.

Smaakvol design

De warmhoudlade is voorzien van een verborgen bedieningspaneel en is verkrijgbaar in zowel zwart als RVS. Hierdoor sluit hij naadloos aan bij de Wolf koffiemachines en bij de rest van jouw keuken.

BEKIJK COLLECTIE

Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
Ontworpen
met de gebruiker
in gedachten
DE BESTE MOMENTEN VAN DE DAG.DE BESTE MOMENTEN VAN DE DAG.DE BESTE MOMENTEN VAN DE DAG.DE BESTE MOMENTEN VAN DE DAG.DE BESTE MOMENTEN VAN DE DAG.DE BESTE MOMENTEN VAN DE DAG.DE BESTE MOMENTEN VAN DE DAG.DE BESTE MOMENTEN VAN DE DAG.